Νοεμβρίου 17, 2010

Αυτές τις Γιορτές στην Λαπωνία...

Το Γραφείο μας συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον Άγιο Βασίλη… Μάλιστα, κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μας καλεί στο σπίτι του στο Ροβανιέμι και μας περιποιείται σαν να μην περνούν καθόλου τα χρόνια… Επισκεπτόμαστε το χωριό του...
...το γραφείο του, στέλνουμε γράμμα από το ταχυδρομείο του (μας βοηθούν τα πολύ εξυπηρετικά ξωτικά του), πάμε στο Snow Village, στο Santa Park και τον Αρκτικό Ζωολογικό Κήπο στη Ράνουα. Απολαμβάνουμε γιορτινές διακοπές κάνοντας snowmobile safari, βόλτα με έλκηθρο ταράνδων και με έλκηθρο που το σέρνουν αξιαγάπητα σκυλιά Χάσκι και σκι στις υπερσύγχρονες χιονοδρομικές πίστες του Λέβι! Γνωρίζουμε λαμπερές και στολισμένες πόλεις της χιονισμένης Λαπωνίας, την καταπράσινη πρωτεύουσα της Φινλανδίας, το Ελσίνκι, και με μίνι- κρουαζιέρα περνάμε απέναντι στο μεσαιωνικό Ταλλίνν της Εσθονίας! 

Σας προσκαλούμε στις πιο παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες διακοπές και ευχόμαστε οι τρυφερές αυτές αναμνήσεις να συντροφεύουν πάντα το παιδάκι σας, αλλά και το παιδί μέσα σας! 


Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 2011-2012

Με την Εξουσιοδότηση του Άγιου Βασίλη, κατοίκου Φινλανδικής Λαπωνίας

Οι επίσημοι εκπρόσωποι του στην Ελλάδα 


Ταξιδιωτικό Γραφείο Nordix Travel www.nordix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου