Νοεμβρίου 19, 2010

Disneyland® & Παρίσι

Ταξιδέψτε στην Disneyland® στο Παρίσι


Φώτα, κάμερα, Δράση!  Στο Βασίλειο των παιδιών και της χαράς, του γέλιου και της φαντασίας μας περιμένουν 2 μαγευτικά Πάρκα με περισσότερα από 50 θεάματα, σόου και παρελάσεις, 14  Ξενοδοχεία για κάθε γούστο και πορτοφόλια, το Χωριό Disney για ψώνια, δείπνο και διασκέδαση. Ένα δώρο για παιδιά μας και εξίσου για εμάς. Κάντε το Όνειρο πραγματικότητα!   …και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!


Ταξιδέψτε στο Παρίσι

Χαθείτε στους δρόμους της για να βρείτε την ψυχή της Πόλης του Φωτός! Αδύνατον να μην το ερωτευτείτε! Οι παριζιάνοι, η Αρχιτεκτονική, τα αποπλανητικά εστιατόρια και η νυχτερινή ζωή...η απόλυτη πόλη των ονείρων! 

Το Παρίσι είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός διεθνώς για αμέτρητους λόγους...
...Για την θέα από τον Πύργο του Άιφελ και από το Sacré Coeur που αποκαλύπτουν μεμιάς εκατοντάδες επιβλητικά αξιοθέατα. Για την μποέμ αίσθηση όπου η αισθητική και η κομψότητα είναι αυτονόητες, αυτοσκοποί και πράξη. Γιατί αιώνες αστικής ζωής έχουν διαμορφώσει αυτή τη διεθνή μεγαλόπολη διατηρώντας την αρμονία της. Για την Ντίσνευλαντ, αποτελούμενη από 2 θεματικά  πάρκα - αδιαπραγμάτευτος προορισμός για τους μικρούς και τους μεγάλους - όπου βρίσκονται όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες, συναρπαστικές βόλτες με τραινάκια και πολλά περισσότερα, ακόμα και 7 ξενοδοχεία μας δίνουν ένα ραντεβού που θα το θυμόμαστε για πάντα!  Γιατί είτε με βροχή και κρύο, με χιόνι και ψύχος, είτε με ήλιο και καυσαέριο παραμένει ιδανικά ρομαντική. Για τους θησαυρούς κρυμμένους και μη, όπως Μουσείο Ορσαί που στεγάζεται στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού και φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες συλλογές έργων τέχνης του κόσμου με καλλιτέχνες όπως Ροντέν, Ρενουάρ, Γκογκέν, Ντεγκάς, Ντελακρουά, Μονέ, Μανέ και πολλούς άλλους. Για τους έξοχους κήπους και τα πάρκα που γεμίζουν ανθισμένα λουλούδια και δέντρα και το θέαμα της πόλης γίνεται ακόμα πιο μαγευτικό! Για την Μονμάρτη, για τον Σικουάνα, για το Λούβρο και την Αφροδίτη της Μήλου, για τον Dior, για τον Πύργο του  Άιφελ, για τις χλιδάτες Βερσαλλίες που εύλογα γενούν φθόνο (γαλλική επανάσταση), για τη Notre-Dame… Γιατί είναι γεμάτη Φως!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου