Φεβρουαρίου 04, 2011

Κρουαζιέρες στα Φιορδ & στη Μεσόγειο!

Η εποχή ανοίγει σύντομα και είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε τις κρατήσεις σας για μια ανεπανάληπτη Κρουαζιέρα:

ΣΤΑ ΦΙΟΡΔ (FJORDS), την Αρκτική και τις θάλασσες της Σκανδιναβίας, στην πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, με αναχώρηση από το Ελσίνκι*

Με το νέο πλοίο του στόλου της Φινλανδικής Kristina Cruises, το m/s Kristina Katarina είναι ένας ζεστός και οικογενειακός χώρος και προσφέρει υψηλών υπηρεσιών ποιότητες με τη γνωστή Φινλανδική εξυπηρέτηση. Έχει χωρητικότητα για περίπου 400 φιλοξενούμενους, που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση, με καμπίνες που ξεκινούν από 9m² (εσωτερικές ), μέχρι 30m² με θέα στον ωκεανό. * για αεροπορικά Αθήνα- Ελσίνκι- Αθήνα, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας! 




ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, τα νησιά του Αιγαίου, τις Δαλματικές Ακτές, την Ιταλία, την Κωνσταντινούπολή, την Σμύρνη, τη Έφεσο, τους Άγιους Τόπους, με αναχώρηση από το Λιμάνι του Πειραιά:

Με τον στόλο που πραγματοποιεί κρουαζιέρες με λιμάνι αφετηρίας και λήξης τον Πειραιά για φέτος, το 2011
Majesty Ένα έξυπνα σχεδιασμένο, καλαίσθητο και σύγχρονο πλοίο, με καλόγουστη διακόσμηση, άνετους χώρους και εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, το LOUIS MAJESTY μπορεί να φιλοξενήσει 180 επιβάτες στις 732 κομψές και άνετες καμπίνες και σουίτες του.
Cristal Το CRISTAL είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με μοναδικό μοντέρνο σχεδιασμό. Φιλοξενεί 1200 επιβάτες στις 480 ευρύχωρες καμπίνες και σουίτες που διαθέτει.
Calypso Άψογη εξυπηρέτηση, οικείο & φιλικό περιβάλλον, κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα συναντήσετε στο Calypso και θα νοιώσετε σαν στο σπίτι σας!
Zenith Ανακαλύψετε την κομψότητα και άνεση στο Zenith. Απολαύστε τη ζεστή ατμόσφαιρα αυτού του καλόγουστου πλοίου. Ανακαινισμένο το 2006, με ένα μοντέρνο σχεδιασμό, με κομψή διακόσμηση και ένα διακριτικό art deco στυλ. Αυτό το πλοίο θα σας μαγέψει.
Horizon Σχεδιασμένο ώστε να απολαύσετε κάθε γωνιά του και κάθε στιγμή της Κρουαζιέρας! Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, κομψό, άνετο, κάνει την εμπειρία των ταξιδιών ανεπανάληπτη!



ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου