Απριλίου 01, 2014

Μανιωδώς αναζητούν Έλληνες εραστές οι Γυναίκες της Σκανδιναβίας


Εδώ ο Νίκος που αιχμαλώτισαν στο ταξίδι μας το 2012 που είχαν παράλληλα φετίχ με τις καράφλες.

Μετά από πολυετή έρευνα του ταξιδιωτικού Γραφείου Nordix, όπου σταδιακά σε κάθε ταξίδι μας στην Σκανδιναβία εξάγαμε από την Ελλάδα ταινίες του Στάθη Ψάλτη, και αφού συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα της Έρευνας και τα μελετήσαμε, πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Greek Lover παραμένει ένα όνειρο για την ψηλή ξανθιά Σκανδιναβή που τον έχει ζήσει μόνο στο Kamikazee Agapimou και το Kleftronik Entzetleman. 

Η μαρτυρία της Μπρουμχίλντε Ψηλένεν είναι συγκλονιστική, "Δεν αντέχω να ξέρω ότι έχετε τέτοιους Θεούς στην Ελλάδα και εγώ να είμαι εδώ στο κρύο της Σουηδίας παρέα με τις άλλες μου φίλες που έχουν βαρεθεί τους καθώς πρέπει φλώρους Σουηδούς, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ" ουρλιάζει στο τέλος. 

Η κατάσταση έφτασε το απροχώρητο όταν τα χριστούγεννα, στο τελευταίο ταξίδι μας στη Λαπωνία και το Χωριό του Άγιου Βασίλη, μόλις εμφανίστηκε το γκρουπ μας όλες οι Φιλανδές που ήταν ντυμένες ξωτικά άφησαν το πλευρό του Άγιου Βασίλη και όρμησαν στους ελεύθερους Έλληνες συνταξιδιώτες μας, προσπαθώντας να τους βάλουν στο σάκο του Άγιου Βασίλη και να τους πάρουν σπίτι. 

Το Nordix έχει ήδη προβεί σε ενέργειες ενημέρωσης των κρατών που θα επισκεφθούν τα εαρινά οργανωμένα ταξίδια στη Σκανδιναβία και τα Φιόρδ. Η Νορβηγική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να συνοδεύει τα γκρουπ με ελεύθερους σκοπευτές και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ η Φιλανδική έχει δεσμευτεί ότι θα παραχωρήσει στα γκρουπ μας, αντί για πούλμαν, ειδικά οχήματα του στρατού! 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όποιες εξελίξεις στην έρευνα μας! 

Καλή Πρωταπριλιά!