Αυγούστου 09, 2011

Οικογενειακό 4ήμερο, Κοπεγχάγη & Πάρκο Tivoli: Προσφορά πακέτου ταξιδιού έως 24 Σεπτεμβρίου!!!



Επισκεφτείτε ένα παραμυθένιο και μαγικό Βασίλειο και βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα του πιο χαρούμενου μέρους στον κόσμο! Απολαύστε αμέτρητα φώτα, πολύχρωμους κήπους λουλουδιών, περίπτερα φαγητού και cafes, μουσική, συναυλίες, παιχνίδια , μεταμφιέσεις και show παντομίμα, θεατρικές παραστάσεις, δραστηριότητες, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα, που κάνουν τα μάτια μικρών και μεγάλων να λάμπουν από ενθουσιασμό!


Με μια μοναδική ατμόσφαιρα, φώτα, κόσμο, συναυλίες, παρελάσεις, events και εκθέσεις, το πάρκο Tivoli σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε επισκεπτη! Κάποιοι έρχονται για τα φανταστικά λουλούδια και τους κήπους, ή για τις δραστηριότητες για τα παιδιά, άλλοι για βόλτα με παγωτό, τα τρενάκια και γενικά ευχάριστες στιγμές …  Άλλοι, έρχονται για τα πολιτιστικά event του συναυλιακού κέντρου, ή στο θέατρο της Παντομίμας, το γυάλινο θέατρο και την ανοιχτή σκηνή.  Η ιστορία του Tivoli Gardens χρονολογείται στο 1843 με ιδρυτή τον Georg Carstensen, που ως γιος διπλωμάτη είχε ταξιδεύσει πολύ και έιχε δει πάρκα ψυχαγωγίας. Με όραμα λοιπόν να δημιουργήσει ένα και στην πόλη του, την Κοπεγάγη, αρχίζει η ιστορία Πάρκου Τίβολι, που σήμερα αριθμεί πάνω από 4 εκατομύρια επισκέπτες ετησίως, με κύριες ‘σεζόν’, το καλοκαίρι, τις απόκριες και τα Χριστούγεννα.

Είναι γνωστό τόσο για τους θαυμάσιους κήπους του, όσο και για τα ιδιαίτερα rollercoaster του που ικανοποιούν επισκέπτες όλων των ηλικιών! Υπάρχουν 28 διαφορετικές ‘κούρσες’ στο πάρκο: οι παράτολμοι, θα δοοκιμάσουν το Vertigo ή το περίφημο The Demon. Για απρόσκοπτη θέα του πάρκου, υπαρχει ο τροχός Star Flyer ή το Ferris Wheel. Προσδεθείτε!

Εκθέσεις στο Τίβολι:
Έως τον Δεκέμβριο του 2011 φιλοξενεί την έκθεση TitanicThe Exhibition, για πρώτη φορά. Η έκθεση που έχει κάνει τον γύρω του κόσμου τα τελευταία 35 χρόνια  περιλαμβάνει συλλογή από αντικείμενα που σώθηκαν από το πλοίο που η μοίρα το έστειλε στα βάθη του Αταλαντικού Ωκεανού στο πρώτο του κιόλας ταξίδι. Εκτίθενται στο the Hans Christian Andersen Castle στο Tivoli και ανάμεσα στα εκθέματα θα δείτε αυθεντικά αντικείμενα, φωτογραφίες… Στην έισοδο θα σας προμηθεύσουν με mp3 player με αυτόματο ξεναγό!

Σεζόν στο Τίβολι :
Καλοκαίρι 14 Απριλίου - 25 Σεπτεμβρίου 
Ωράριο 15 Αυγ.–25 Σεπ.: Κυριακή - Πέμπτη: 11.00 - 22.00, Παρασκευή: 11.00 - 00.30, Σάββατο  11.00 - 24.00
Απόκριες (Halloween) : 14 – 23 Οκτωβρίου
Χριστούγεννα: 11 Νοεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου
Κλειστό 24  &  25  Δεκεμβρίου



Περιλαμβάνει
Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα- Κοπεγχάγη - Αθήνα.
3 Διανυκτερεύσεις στο ολοκαίνουργιο Ξενοδοχείο Tivolli 4*  σε δίκλινο standard με 1 ή 2 επιπλέον κρεβάτια
Πλούσιο Πρωινό Μπουφέ καθημερινά
Είσοδο σε όλες τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου (πισίνα, playroom, παιδική χαρά, γυμναστήριο, παιδικό κανάλι στη τηλεόραση, ασύρματο internet κλπ)
Μεταφορά από το Ξενοδοχείο στο Πάρκο Ψυχαγωγίας και αντίστροφα
Ένα εισιτήριο εισόδου κατ'άτομο στο Πάρκο Ψυχαγωγίας
Ένα εισιτήριο πολλαπλών χρήσεων για το πάρκο(multi-ride ticket)
Ένα εισιτήριο κατ'άτομο για το Ενυδρείο
Αναμνηστική Φωτογραφία
Δώρο έκπληξη για τα παιδιά (3-11 ετών)
Ένα γεύμα σε εστιατόριο του Κήπου Τιβολι.
Ένα δείπνο τριών ή τεσσάρων ατόμων στο Εστιατόριο του Ξενοδοχείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Δεν περιλαμβάνει : Φόρους αεροδρομίων -  Φιλοδωρήματα
Η παιδική τιμή ισχύει στις ηλικίες έως 11 ετών στο δωμάτιο των γονιών. 
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου